Disclaimer

 

Alle uitingen en informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo`s etc.)  op deze website (https://www.hetambacht.nl) is eigendom van het Ambacht en hetambacht.nl of van de respectievelijke eigenaren.
Het is niet toegestaan om informatie (of delen daarvan) welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.
Het is niet toegestaan de handelsnaam van het Ambacht te gebruiken zonder vooraf toestemming van het Ambacht.
Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. het Ambacht is hiervoor niet aansprakelijk.
Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan het Ambacht worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. het Ambacht heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het beeldmateriaal wat door het Ambacht gebruikt wordt is afkomstig vanuit onze eigen showroom en importeurs en/of fabrikanten. Indien deze partijen v.w.b. het gebruik van fotomateriaal hierbij een overtreding hebben begaan in het kader van copyright dan is het Ambacht daarvoor niet verantwoordelijk.  Indien het Ambacht onverhoopt beeldmateriaal gebruikt heeft waar copyright op rust dan dient hier onmiddellijk melding van gemaakt worden en zullen wij het desbetreffende beeldmateriaal z.s.m. verwijderen. het Ambacht is echter niet aansprakelijk voor eventuele claims van rechthebbenden tenzij dit voorafgaand is overeengekomen.